Logística Promocional

Desitges que les teves campanyes promocionals o de màrqueting siguin el màxim de productives possible? A Logipop sabem com gestionar una promoció de principi a fi ja que som especialistes en aquesta logística des de fa molts anys. El nostre principal objectiu és que estiguis tranquil quan la teva mercaderia estigui a les nostres mans.

Experiència en promocions
T’oferim, a més a més de la nostra experiència i assessorament, un tracte completament personal, amb la màxima implicació i compromís del nostre equip.

Flexibilitat i personalització
Som experts en logística promocional, i ens adaptem perfectament a les característiques i timing de cada empresa i campanya. Des de manipulacions especials, gestió, tramitació i trameses urgents, a qualsevulla altra operació logística especial que es necessiti.

Immediatesa
La nostra filosofia és donar resposta immediata, rigorosa i personalitzada en les campanyes promocionals, d’acord amb l’estratègia de màrqueting marcada per cada empresa. Tots els nostres processos estan sotmesos a un detallat seguiment, donant-li al client una visibilitat i control global de tot el procés.

Necessitats de trameses
Desenvolupem manipulacions especials dels materials promocionals, ja siguin PLV’s, catàlegs, regals i altres. Planifiquem les necessitats de trameses, escometem qualsevol tipus d’urgència i efectuem implantacions en grans superfícies o procedim al tancament i recollida dels finals de campanya.

Seguiment
En tot moment podràs fer un seguiment exhaustiu de la localització i lliurament del paquet tramès. Et farem arribar, a més, un informe per mantenir la comunicació en cada procés.

Almacén con más de 3.000 m2

Situados cerca de Barcelona

Almacenaje, picking, manipulados y distribución