Logística inversa

Per mitjà del nostre servei de logística inversa t’estalviem els possibles problemes que puguin sorgir motivats per una devolució. A banda, l’optimització dels retorns et possibilitaran la reducció de costos. Ens encarreguem de la recuperació i reciclatge d’envasos, embalatges i residus, així com dels processos de retorn d’inventari, devolucions de clients, productes obsolets e inventaris estacionals.

Actualització de l’estoc
Quan hi hagi material retornat, el recepcionem, realitzem el control del producte, verifiquem el seu estat, la dipositem a la seva ubicació dins del magatzem i el tornarem a introduir en el nostre software de gestió d’estoc. Accedint a la teva àrea de clients pots visualitzar en temps real l’estoc actualitzat.

Destrucció del producte
És un servei especialment indicat per quan el producte deixa de tenir valor i no és possible donar-li un segon ús o quan el client desitja una destrucció total per qüestions de confidencialitat. En el caso de la destrucció d’arxius, el servei més demanat, els triturem amb el mètode de tall creuat, segons les normatives europees i espanyoles, per destruir-los completament. Operació que realitzem a la pròpia empresa on estigui dipositat el material o en la planta de destrucció més propera. Oferim la doble garantia de que no sigui possible la recuperació de les restes, així com la confidencialitat del que en ell s’hi contingui.

Devolució per caducitat
Realitzem tota la gestió de les devolucions que pugui haver per caducitat i obsolescència dels productes. Els recepcionem al nostre magatzem, realitzem un exhaustiu control del seu estat i dictaminem una solució final amb el consens del client. La nostra experiència ens fa especialment competitius en un servei tan complex, i administrem les devolucions per caducitat de forma efectiva, la qual cosa ens permet recuperar part del valor i donar-li una altra utilitat per al client, o reciclar-lo directament.

Almacén con más de 3.000 m2

Situados cerca de Barcelona

Almacenaje, picking, manipulados y distribución