Logística convencional

Logipop posa a disposició teva un magatzem de més de 3.000 m2, condicionat per a la conservació i l’organització òptimes del teu producte. Què oferim? Amb el nostre servei de logística t’ajudem a estalviar temps i espai, optimitzant tot el procés d’emmagatzematge i lliurament de productes.

Aprovisionaments
Les nostres instal.lacions estan perfectament habilitades per tal que els teus productes estiguin sempre controlats i gestionats, tenint en compte la seva vida útil, les seves característiques i les condicions ambientals que requereixin. Guardem els productes mitjançant una codificació informàtica amb codi de barres i ubicació automàtica, que ens permet tenir un control exacte en temps real de la situació de la mercaderia i l’estoc de productes que existeixi en cada moment. Si ho desitges, podem avisar-te quan el teu aprovisionament comenci a escassejar. ¡T’ajudem en tot!

Gestió magatzem
Ens encarreguem de la recepció, la verificació i la ubicació de la mercaderia, i ens adaptem a les necessitats de la teva empresa. Per a això utilitzem un software de gestió que ens permet un control de tots els processos amb la possibilitat d’anar implementant millores si el client ho requereix.

Manipulació i preparació de comandes
Finalitzat el procés de recepció, procedim a realitzar les operacions sol·licitades pel client, segons el criteri que ens faci arribar: tipus de rotació, com manipular els embalatges, identificació, etc. Amb aquesta finalitat es generarà un full de treball amb les instruccions necessàries per a la correcta manipulació del producte.

Gestió de devolucions
Des de Logipop gestionem les devolucions del producte des de la seva darrera ubicació fins el punt d’origen d’una forma eficient i econòmica, informant al client en tot moment de la situació del producte. Rebem, analitzem i classifiquem de nou el material tornat per, posteriorment, reintroduir-lo en l’estoc.

Accés client

Pots accedir a la teva àrea de client i visualitzar totes les dades e informes dels teus productes en estoc. Aquesta eina et permet la gestió i seguiment de les mercaderies dipositades en el nostre magatzem, proporcionant-te tota la informació relativa a les recepcions, emmagatzematge, trameses i devolucions. Tot en temps real.

Almacén con más de 3.000 m2

Situados cerca de Barcelona

Almacenaje, picking, manipulados y distribución