E-Commerce

A Logipop som especialistes en la logística i distribució ‘e-commerce’. Oferim un servei especialment pensat per als qui comercialitzen els seus productes a través d’Internet i no disposen d’espai físic per guardar el seu estoc, o desitgen externalitzar-lo.

A Logipop gestionem tot el procés des de la recepció del teu producte fins la tramesa final al client i confirmació d’arribada, per què et puguis centrar en el teu negoci.
Només hauràs de fer-nos arribar l’estoc que vulguis i ens diguis quines trameses hem de fer.

Entrada de productes
Documentem l’entrada de tots els articles que ens arriben directament o per mitjà del teu proveïdor i els donem d’alta en el nostre programa. Controlem en tot moment, amb especial cura, els productes rebuts, així com les quantitats de que disposem.

Emmagatzematge
Un cop ens hagis tramès la teva mercaderia i hàgim donat d’alta l’estoc en el nostre sistema, l’ubicarem en el nostre espaiós magatzem, el qual està perfectament condicionat amb control de temperatura, vigilància i tota la seguretat quant a incendis i accidents.

Comandes i trameses
Tens una comanda? Un cop ens l’hagis notificat, realitzarem la seva preparació, empaquetarem el producte i ens encarregarem de la tramesa i el seguiment del paquet.

Notificacions
Tant tu com el destinatari del paquet rebreu un avís conforme la tramesa ja és en camí. En tot moment estaràs informat de en quina fase del procés està la comanda per tal que puguis fer un seguiment exhaustiu, però sense preocupacions.

Incidències
Què passa si no trobem el destinatari? En aquest cas, contactarem directament amb ell per resoldre la incidència. També, si així ho vols, t’ho notificarem.

Provisions
En tot moment tenim el control de l’estoc del teu producte, i podem avisar-te si escasseja en el magatzem per tal que prenguis la decisió més adient.

Almacén con más de 3.000 m2

Situados cerca de Barcelona

Almacenaje, picking, manipulados y distribución