Distribució i transport

A Logipop ens comprometem a lliurar la teva tramesa en la data establerta, sense demores ni imprevistos, gràcies al nostre personal i l’àmplia flota de transportistes que disposem. Controlem en tot moment el procés mitjançant un avançat sistema informàtic que ens permet fer el seguiment complet de cada lliurament.

Diferenciació
A Logipop t’oferim el millor servei per tal que, al teu torn, puguis oferir-lo als teus clients. Si ens passes la teva comanda per gestionar abans de les 17 h. el lliurament previst està garantit en menys de 24 hores. Sabem com n’és d’important, el temps, en moltes ocasions.

Comunicació
Des de la teva àrea de client disposaràs de tota la informació: horari de sortida, situació en ruta, hora d’arribada a destí, incidències, etc. A més, podràs contactar amb nosaltres en qualsevol moment per resoldre els teus dubtes o incidències.

Experiència
Amb més de 28 anys d’experiència en el transport de mercaderies i missatgeria, oferim als nostres clients un servi personalitzat, tant a nivell nacional com internacional, donant una amplíssima cobertura i terminis de lliurament en menys de 24 hores.

Partners
Comptem amb partners de primer nivell internacional com Envialia, UPS, GLS y Movistar que ens ajuden a donar una major cobertura, aconseguint un servei més global i eficient. Comptem amb un ampli ventall d’alternatives de transport que posem a la teva disposició.

Almacén con más de 3.000 m2

Situados cerca de Barcelona

Almacenaje, picking, manipulados y distribución