E-Commerce

És un servei pensat expressament per als qui comercialitzen els seus productes a través d’Internet i no disposen d’espai físic per guardar el seu estoc, o desitgen externalitzar-lo. A Logipop gestionem tot el procés des de la recepció de la mercaderia i la tramesa fins al destí final al client.

Gestió documental

Oferim un servei de conversió de documents en suport paper a arxius digitals, així com la seva custòdia, la destrucció de documents amb total confidencialitat i consultoria documental de la ma dels nostres especialistes.

Distribució i transport

Oferim un servei de paqueteria i missatgeria a través d’Envialia i altres partners, adaptant-nos al timing i necessitats de cada empresa. Pots gestionar una tramesa fins a les 17 h. amb un termini de lliurament de menys de 24 hores. També serveis immediats per imprevistos.

Logística inversa

Ens ocupem de gestionar el procés de devolució del client cap el fabricant: la recollida, el control de qualitat del producte tornat, la gestió i actualització d’estocs en el nostre sistema i la correcta classificació en el nostre magatzem.

Logística Promocional

El nostre servei de logística promocional i màrqueting s’adapta perfectament a les característiques i el timing que cada empresa vulgui imprimir a la seva campanya. Manipulacions especials, gestió, trameses urgents i/o personalitzades.

Logística convencional

Per ajudar-te a estalviar temps i espai, disposem d’un magatzem de més de 3.000 m2 condicionat per a una recepció, conservació i organització òptimes de la mercaderia.

Contacta ambnosaltres

Tens algun dubte o vols més informació? Contacta amb nosaltres. T’ho posem fàcil. En pots escriure mitjançant aquest formulari o trucar-nos al 93 721 79 72, sense compromís.

Com arribar-hi?

La nostra seu es troba situada estratègicament a pocs km de Barcelona, a Lliçà de Vall. Avinguda del Vallès, 40. Naus 7-8-9 08185 Lliçà de Vall (Barcelona) Com arribar-hi

Per què nosaltres

Perquè donem un servei diferenciat en emmagatzematge i distribució per ajudar-te a optimitzar la teva activitat i que augmentin les vendes del teu negoci o empresa sense que hagis d’invertir en costoses infraestructures.      3.000 m2 de superfície de magatzem      Àmplia experiència amb més de 35.000 clients de tots els sectors i activitats      […]